21 685 361
Reviews
209 738
Products
with alaScore
249
Product
categories
105
Coffee cups consumed
today at the office

Mitä me teemme

alaTest auttaa kuluttajia ostopäätoksen teossa antamalla objektiivisesti tietoa tuotteista ja niiden laadusta . Olemme täysin riippumattomia tuotteiden valmistajista, myyjistä ja palveluiden tarjoajista.

alaTest tukee sinua kuluttajana:

  • antamalla ilmaiseksi arvokasta yli 600 luotettavasta ammattilaislähteestä peräisin olevaa tietoa tuotteiden laadusta
  • auttamalla sinua ymmärtämään tuotetestejä internetissä ja sen ulkopuolella objektiivisen, vakiituneen laatuluokituslaskennan avulla
  • yksinkertaistamalla ostopäätöksen tekoa ryhmittämällä ammattilaisten arvosteluja, laatuluokituksia, tuoteselostuksia ja osoittamalla aina halvimmat markkinahinnat

Free

We're free!

Using alaTest won't cost you a penny.

Honest

alaTest doesn't have any stake in the products reviewed on our site, so you can count on us to be independent and unbiased.

Simple

We handle all of the hard work for you, collecting reviews, picking out the key points, and making it easy to compare products.Miksi teemme tätä

alaTest on ilmainen, riippumaton tuotelaatuvertailun hakukone kuluttajia varten, jotka etsivät yksinkertaisia ja objektiivisia tietoja tuotteista.

Nykypäivän laaja tuotevalikoima saattaa tuntua liiankin laajalta. Kysymyksiin kuten mikä tuote, mikä merkki, mikä versio ja mihin hintaan ei enää ole helppo vastata.  Tämän takia alaTest  haluaa auttaa tarjoamalla tietoa tuotelaaduista harhaanjohtamatta. Me emme suorita testejä itse vaan olemme kehittäneet yhden maailman nopeammin kasvaneimmista ammattilaistesteihin perustuvista tietokannoista. Tietokantaa päivitetään jatkuvasti uusilla testeillä ja arvosteluilla, jotka sovitetaan yhteiskumppaniverkoston kautta saamiimme tuoteselostuksiin ja -hintoihin. Tarkoituksemme onkin antaa neuvoa kuluttajille mahdollisimman yksinkertaisesti, tehokkaasti ja luotettavasti. Joten kysymmekin, että miksipäs ei alaTest?


Mikä on alaScore™?

Learn more about alaScoreInternetissä ja sen ulkopuolella julkaistaan tuhansia tuotetestejä ja -arvosteluja, joten monet tuotteet saavatkin eri arvosanoja tietolähteestä riippuen. Arvosteluperusteet ja -asteikot vaihtelevat tietolähteiden kesken eikä kuluttajan ole helppo ymmärtää testituloksia.  alaTest yrittää yksinkertaistaa asiaa laskemalla objektiivisesti tuotteille kokonaisarvosanan, jota kutsumme nimellä alaScore™.

alaScore™ on monimutkainen laskelmakäsite, joka yhdistää luotettavista lähteistä saatuja tuotelaatuasteikkoja, yhtäläistää ne ja muuttaa ne tällä hetkellä markkinoiden luotettavimmaksi tulokseksi.
Mikäli haluat saada lisää tietoa alaScore™:sta, lue enemmän alaScore


Keitä me olemme?

alaTest on internetpalvelu, jonka on kehittänyt International Consumer Services Sweden AB ja jonka pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. ICSS AB on itsenäinen yhtiö, jonka omistavat sen kaksi perustajaa Arie Struik ja Peter Björk, sekä yksityiset sijoittajat. Kansainvälinen yhteistyöntekijäverkostomme koostuu työntekijöistä ympäri Eurooppaa, Yhdysvaltoja sekä Kiinaa.

Me olemme vasta kehittämässä palveluamme ja pyydämme etukäteen anteeksi sivuilla mahdollisesti esiintyvistä virheistä.  Parannamme palvelua jatkuvasti ja toivomme, että sivusta on sinulle hyödyksi.Business Solutions

Clients worldwide enjoy the increased sales conversion and customer engagement delivered by alaTest's flexible, scalable and easy to implement review solutions. alaTest review solutions provide retailers, brand manufacturers and consumers alike with product quality insights derived from the true global voice of users and experts. Lue lisää B2B-ratkaisuistamme.