alaScore

alaScore
is a reliable, objective and simple product quality rating.

Miksi alaScore™?

alaScoreKoska se on luotettava, objektiivinen ja yksinkertainen tuotelaadun arvioiti.

Luotettava: alaScore™ yhtenäistää tuhansia ammattimaisia testejä monista eri lähteistä eri puolella maailmaa ja muuttaa ne tällä hetkellä markkinoiden luotettavimmaksi tulokseksi. Uskomme, että mitä enemmän testejä ja arvosteluja tuote saa, sitä luotettavampi kokonaisarviointi on. Tämän takia olemme kehittäneet palvelun, joka auttaa sinua saamaan vastauksen kysymyksiin, joihin tavallinen myyntihenkilö ei haluaisi antaa vastausta. Aikakauslehtien, sanomalehtien eivätkä edes kuluttajajärjestöjen järjestämät tuotetestit ole tarpeeksi luotettavia, sillä ne ovat joko liian spesifisiä tai ne eivät pysty testaamaan kaikkia markkinoilla olevia tuotteita. Emme testaa tuotteita itse; tämän sijaan tarjoamme teille kaikki luotettavat testit aivan ilmaiseksi.

Objektiivinen: alaTest on täysin riippumaton palvelussamme esiintyvistä testilähteistä. alaTest ei pidä yhtäkään testilähdettä muita parempana eikä pysty vaikuttamaan millään tavalla niiden keskinäisiin tuloksiin.

Yksinkertainen: Internetissä ja sen ulkopuolella julkaistaan tuhansia tuotetestejä ja -arvosteluja, joten monet tuotteet saavatkin eri arvosanoja tietolähteestä riippuen. Koska testikriteerit ja arvosteluasteikot vaihtelevat eri testilähteiden kesken, kuluttaja saattaa pitää tätä sekavana.


Mistä tekijöistä alaScore™ -kaava koostuu

alaScore™ on monimutkainen laskentajärjestelmä, mutta se rakentuu neljän avaintekijän ympärille

Tekijä 1:Suhteellinen tuotearviointi jokaisen lähteen jokaiselle tuoteryhmälle

Miksi? Koska lähteet ovat yleensä hyvin positiivisia arvoiduista tuotteistaan ja antavat niille lopulta yliarvioidun arvosanan. Esimerkiksi hyvin arvioituja tuotteita on enemmän kuin huonosti arvioituja. Tämän takia alaTest laskee ensimmäiseksi suhteellisen arvosanan jokaisen lähteen jokaiselle tuotteelle ja tuoteryhmälle.

Tekijä 2: Lähteen luotettavuus

Miksi? Koska testitulos lähteestä, joka on testannut vain yhden kameran ei varmastikaan ole yhtä luotettava kuin testitulos lähteestä, joka on testannut yli 500 kameraa. Uskomme, että mitä enemmän tietyn tuoteryhmän tuotteita lähde on testannut, sitä suurempi asiantuntevuus lähteellä ryhmästä on.

Tekijä 3: Ammattilaisarviointien tärkeys verrattuna käyttäjien arviointiin

Miksi? Koska alaTest arvostaa ammattilaisarvioijia, ja heidän tulokset ovat tärkeämpiä arvostelulaskennassa.

Tekijä 4: Uusien tuotteiden vertailu vanhoihin tuotteisiin

Miksi? Koska me alaTest:ssä vertaamme uusia tuotteita toisiin uusiin tuotteisiin sekä vanhoihin tuotteisiin. Jokaisessa alaScore:ssa on vähennystekijä, joka riippuu tuotteen iästä. Tämä tarkoittaa sitä, että mp3-soitin, jolla oli korkea alaScore laskee arvoasteikossa asteittain. Tuotekehittely menee eteen päin ja uusien tuotteiden vaatimukset hienostuvat koko ajan. Vähennys riippuu jokaisen tuoteryhmän kehitystahdista: esimerkiksi pesukoneiden tahti on hitaampi kuin mp3-soittimien. Määrittääksemme tuotteen iän, määritämme ensiksi kuvitellun iän, joka perustuu tietyn tuotteen tietokannassamme oleviin kaikkiin tätä tuotetta koskevaan keskimääräiseen arvostelupäivämäärään.

Tarkoittaako matala alaScore™, että tuotetta ei suositella?

Ei välttämättä. Matala alaScore™ tarkoittaa yksinkertaisesti, että verrattuna kaikkiin käytettävissä oleviin arviointeihin, tämä tietty tuote ei ole yhtä hyvä kuin saman ryhmän muut samanlaiset tuotteet. Toisin sanoen matala alaScore™ tarkoittaa, että tuotteen laatu on suhteellisesti alhaisempi verrattuna sitä saman ryhmän muihin tuotteisiin.