Battlefield 3 - édition limitée

Battlefield 3 - édition limitée
alaScore 87

352 arvostelu

07-2019

alaTest on kerännyt ja analysoinut 352 arvostelut tuotteelle Battlefield 3 - édition limitée. Keskimääräinen antama arvosana tälle tuotteelle on 4.2/5, verrattuna keskimääräiseen arvosanaan 4.3/5 kategoriassa Pelikonsolit.

Me analysoimme käyttäjien ja ammattilaisten antamia arvosteluita, tuotteen ikää ja muita seikkoja. Verraten muihin tuotteisiin kategoriassa Pelikonsolit, Battlefield 3 - édition limitée on saanut alaScore™-arvosanan 87/100 = Erittäin hyvä.

Arvostelun analyysi

(Perustuen 352:n arvosteluun)

1 ammattilaisten arviota

Käyttäjäarvostelut  

Vastuuvapauslauseke:

Alla on lista arviota tästä tai vastaavia tuotteita. Jos luulet tämä ryhmittymä on väärä klikkaa tästä lippua.
Lue lisää meidän FAQ sivu.
Näyttää 1 - 1, 1:sta Näytä arvostelut: Suomi:ksi | muissa kielissä (4)

APPROVED

Ammattilaisten arvostelun tuottaa : matotiimi (mato78.com)

Testissä: Multitronic BattleField 3 -kokoonpano

 

Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme eli vaasalainen Multitronic Oy pyysi meitä arvostelemaan heidän suunnittelemansa BattleField 3 -pelin pyörittämiseen tarkoitetun pelitietokoneen. Kyseinen kokoonpano kasataan arvostelussa osista ja sillä ajetaan...

Riittävän tehokas prosessori; Edullinen ja laadukas emolevy; Riittävästi muistia; Laadukas kotelo; Hyvä hiiri; /- Näytönohjain (BF3 vaatisi enemmän tehoa)

Turhan arvokkaat kuulokkeet; Energiankulutus ylikellotettuna

Kokoonpano on kaikin puolin asiallinen, itse kuitenkin olisin kaivannut koneeseen vielä hieman tehokkaampaa näytönohjainta sekä käyttöjärjestelmälle SSD-asemaa, koneen käyttäminen ja käynnistely on SSD:n avulla huomatttavasti ruudikkaampaa eikä...

12-2011