FAQ

Usein esitetyt kysymykset

Testaako alaTest itse tuotteita?

Ei, emme itse testaa mitään tuotteita. Jätämme testien tekemisen ympäri maailmaa oleville asiantuntijoille joiden tuotetestejä tekevät lähteet ovat luotettavia.

Voiko alaTest:in sivulla lukea kokonaisen ammattimaisen tuotearvostelun?

Ei, näytämme tuhansien tuotearvostelujen ammattimaiset yhteenvedot. Mikäli olet kiinnostunut lukemaan tietyn tuotteen kokonaisarvostelun, voit lukea sen klikkaamalla auki alkuperäislähteen. Joissain tapauksissa julkaisijat pyytävät maksua kokonaisarvostelun lukemisesta.  Työskentelemme testilähteistä riippumattomasti emmekä saa minkäänlaista korvausta lähdesivujen kävijäliikenteestä, ja hyväksymme kaikki tietokannassamme olevat testilähteet.

Myykö alaTest tuotearvosteluja?

Ei, tarjoamme arvokasta tietoa aivan ilmaiseksi.  Jos edustat tuotevalmistajaa, voimme tarjota sinulle kokonaisvaltaista tiedotusvälinepalvelua pientä maksua vastaan.  Jos olet kiinnostunut, enemmän tietoa saat sivulta Yhteistyöverkko

Mitä tuotteita alaTestin tietokannassa on?

Olemme vielä aloitusvaiheessa ja keskitämme tuotelaatupalvelumme seuraaviin ryhmiin: valokuvaus, kodin elektroniikka ja puhelimet.  Uusia tuoteryhmiä on tulossa pian!

Voiko alaTest auttaa minua sivulta puuttuvan tuotetestin löytämisessä?

Päivitämme jatkuvasti tietokantaamme viimeisillä markkinoilla saatavilla olevilla arvosteluilla.  Mikäli et löytänyt testiä tai testilähdettä internetsivultamme, ota meihin yhteyttä ja me teemme kaikkemme auttaaksesi sinua.

Voinko ilmoittaa löytämästäni virheellisestä tuotetiedosta ja/tai –linkistä?

Ehdottomasti! alaTest pyrkii antamaan paikkaansapitävää tietoa sivuillamme kävijöille, teknisiä tai ihmillisiä virheitä voi kuitenkin esiintyä. Olisimme kiitollisia huomautuksistasi, sillä yritämme parantaa palveluamme, pyydämme anteeksi mahdollisia virheitä. Ole hyvä ja ota yhteyttä meihin, me teemme kaikkemme parantaaksemme palveluamme.

Antaako alaTest henkilökohtaiset yhteystietoni muiden käyttöön?

Ei, mitään henkilökohtaisia tietokannassamme olevia yhteystietoja ei anneta muiden käyttöön, ne on tarkoitettu vain sivun sisäiseen käyttöön.
Lisää tietoa saat lukemalla käyttöehtomme.

Myykö alaTest tuotteita?

Ei, emme ole kauppias emmekä hintavertailuportaali ja tämän takia siis emme myy mitään. Tavoitteemme on päin vastoin auttaa sinua ostopäätöksen teossa yhdistämällä tuotelaatutietous tuoteselostukseen ja paikallisiin hintoihin yksinkertaisella tavalla.

Ovatko hinnat alaTestin sivulla ajankohtaisia?

Yritämme esittää ajankohtaisia ja tarkkoja tietoja, ja tietokantamme päivitetään päivittäin yhteistyökumppaneiltamme saamilla tiedoilla.  Mutta kehotamme kuitenkin tarkistamaan  hinnat, toimitusajat ja toimituskulut  suoraan jälleenmyyjältä.

Sisältävätkö alaTest:in hinnat toimituskulut?

Jokaisella alaTest:in sivuilla esiintyvällä hintavertailuportaalilla on erilaiset toimituskuluehdot . Tämän vuoksi ja saadaksesi enemmän tietoja sinun kannattaa klikata linkkiä yhteistyökumppaneidemme ja heidän jälleenmyyjinsä internetsivuille.

Tarvitsen apua ostamani tuotteen kanssa. Voiko alaTest auttaa minua?

Koska emme myy mitään tuotteita, suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan jälleenmyyjään, jonka sivulta teit ostoksen.

Pitääkö minun olla jäsen, jotta saisin alaTestin uutiskirjeen?

Ei, sinun pitää vain tilata alaTestin uutiskirje. Jäsenet saavat uutiskirjeen automaattisesti.